ChargeUp

Op 18 februari heb ik een ChargeUp sessie mogen geven aan volwassenen. Het was een heerlijke avond. Met hulp van mijn dochter alle spullen klaargezet. Mijn vriendinnen, collega’s en moeder van collega welkom geheten en begonnen met de sessie.

Het ChargeUp-programma bestaat uit lessen die gericht zijn op het helpen van jongeren en volwassenen bij het begrijpen van en omgaan met hun emotionele en mentale gezondheid en welzijn. De sessies volgen een 7-stappen systeem met leuke activiteiten, oefeningen en spellen. 
Activiteiten moedigen mensen aan na te denken over een scala aan levensvaardigheden; van zelfbewustzijn, slaap, hygiƫne, communicatie tot grenzen aangeven en stressmanagement.
ChargeUp kan helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfrespect, veerkracht en assertiviteit terwijl er voldoende gelegenheid is voor discussie en participatie.
Voordelen van ChargeUphelpt angst en stress te verminderen, helpt slaap te verbeteren, verbetert geestelijke gezondheid en emotioneel welzijn, geeft tools op het gebied van Mindfulness, verhoogt zelfbewustzijn en empathie, helpt leerprestaties te verbeteren, verhoogt de aandacht, focus en concentratie.
Wil je ook een keer aanwezig zijn bij een ChargeUp sessie? Kijk voor data in de agenda, of laat een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *