Vertragen als een schildpad

Iedere dag loop ik minimaal 11.000 stappen en vandaag kreeg ik gezelschap van Sam de Schildpad. Sam was wezen logeren bij Marieke en op de heenweg van mijn wandeling ben ik hem op wezen halen.

Ik moet toegeven dat mensen mij wel wat raar aankeken toen zij mij zagen lopen met een knuffel-schildpad. Onderweg het park bekeken door de ogen van de schildpad.

Sam de Schildpad op de brug

Vertragen als een schildpad, ik loop normaal gesproken vrij snel. Nu heb ik mijn pas iets vertraagd. Iets langzamer gaan lopen en het park wat rustiger bekijken. Wat zie je allemaal? Wat hoor je allemaal? Voel de schelpjes van het grindpad onder je voeten knisperen.

Sam met een schaap

Samen zijn we langs de kinderboerderij gelopen. Een leuke oefening is kijken naar iets alsof je het voor het eerst ziet. Ik durf te wedden dat dit schaapje nog nooit een knuffel-schildpad heeft gezien.

Tevens houdt Sam de Schildpad erg van bloemen, hij wilde overal op de foto waar bloemen stonden. Ruik je de bloemen al?

Uiteraard hebben we onze wandeling gemaakt met gepaste afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *