Modules

Binnen Benner coaching is het ook mogelijk om aparte/losstaande modules te volgen, voor zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Ook zijn er modules te spelen in groepsverband, denk hierbij aan een heel gezin, team, broers en zussen, klas/groep.

Schatgravers (voor kinderen individueel en in groepsverband)
Schatgravers is een kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken.

Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf en de ander. Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er).

Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.
Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.
Je zult verrast worden door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze. Je hoeft het spel zelf niet aan te schaffen en je krijgt een schatgraversoorkonde van mij.

– Schateiland expeditie (voor kinderen individueel en groepsverband)
We gaan samen op avontuur en maken een Schateiland.
Schateiland expeditie laat alle deelnemers:

  • Wensen, struikelblokken en oplossingen op creatieve wijze helder krijgen.
  • Inzicht verkrijgen in hoe je jouw schatten krachtig en praktisch kunt inzetten.
  • Spelenderwijs ontdekken welke schatten je in jezelf zou willen versterken.
  • Vanuit verbeelding en creativiteit meer zelfkennis en zelfvertrouwen opbouwen.
  • Bewust worden van eigen innerlijke processen.

– GevoelsVerkenner (voor kinderen, jongeren, volwassenen,  individueel en in groepsverband)
De methodiek GevoelsVerkenner® biedt tools die je bewuster en creatiever maken in het verkennen van je gevoelsleven. Het geeft antwoord op vragen als: ‘Wat voel je? Vanuit welke invalshoek verbind jij je met dit gevoel? Hoe ga je ermee verder?’ Deze methodiek brengt verrassend snelle inzichten en schenkt nieuwe perspectieven.

– KompasVinder (voor jongeren vanaf 15 jaar, volwassenen, individueel en in groepsverband)
KompasVinder is een richtinggevend, verhelderend en rakend kaartspel voor jongeren en volwassen.

Het laat je waardevolle levensinzichten opdoen en je eigen koers uitzetten. Hierdoor wordt het gemakkelijker om je hart te volgen en inzichten daadwerkelijk toe te passen.

Je hoeft het spel niet aan te schaffen en je krijgt een kompasverslag van mij en we sluiten altijd af met een creatieve verwerking.

– POPtalk (voor kinderen, jongeren, volwassenen, individueel en in groepsverband)
POPtalk brengt communicatie in beeld. POPtalk is een methode die zich richt op het visualiseren van de belevingswereld van kinderen en/of volwassenen tijdens een gesprek. Dit gebeurt d.m.v. poppetjes (bijvoorbeeld van playmobil, duplo, houten of plastic figuren) en ander materiaal. De eigen werkelijkheid wordt in beeld gebracht en dit leidt tot meer inzichten voor zowel de gespreksleider als de gesprekspartner.

 Alle modules zijn ook onderdeel van de kindercoaching en wandelcoaching voor jongeren en volwassenen. En kunnen ook apart gevolgd worden. De modules kunnen eenmalig gevolgd worden maar ook kan er een aantal sessies geboekt worden.

Kosten €12,50 per sessie van ongeveer een uur met uitloop naar 1,5 uur

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.