Ontspanningscoach

Ik ben ontspanningscoach voor kinderen en volwassenen

Voor kinderen van 3 t/m 14 jaar

Relax Kids, de lessen bestaan uit beweging, spelletjes, stretching, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties en visualisaties.

Relax Kids heeft een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad.
Ontspanning met Relax Kids heeft kinderen geholpen leren om te gaan met een scala aan stressvolle situaties zoals pesten, examens, echtscheiding, rouw, langdurige ziekte en ziekenhuis- en doktersafspraken. Relax Kids werkt goed met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen.
Er zijn 3 verschillende doelgroepen waarop ook de lessen zijn aangepast:
  • Little stars 3 t/m 5 jaar  (les half uur), op aanvraag €6,00 per kind
  • Relax kids 6 t/m 9 jaar (les 1 uur), 1 keer per 2 weken,  zie agenda groepslessen, samen met CreaTijd onder de naam CreaRelax €8,50 per kind
  • Chill skills 10 t/m 13 jaar (les 1 uur), op aanvraag €8,50 per kind

***

Jongeren (15 t/m 18)

ChargeUp, de adolescente jaren zijn een periode van verandering en kenmerken de overgang van een afhankelijk kind naar een onafhankelijke jong volwassene. Dit is een turbulente tijd met grote veranderingen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Het ChargeUp-programma bestaat uit lessen die gericht zijn op het helpen van jongeren en (jong) volwassenen bij het begrijpen van en omgaan met hun emotionele en mentale gezondheid en welzijn. De sessies volgen een 7-stappen systeem met leuke activiteiten, oefeningen en spellen.
Activiteiten moedigen jongeren en (jong)volwassenen aan na te denken over een scala aan levensvaardigheden; van zelfbewustzijn, slaap, hygiëne, communicatie tot grenzen aangeven en stressmanagement.
ChargeUp kan helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, zelfrespect, veerkracht en assertiviteit terwijl er voldoende gelegenheid is voor discussie en participatie.
Voordelen voor jongeren en jong volwassenen:
– Helpt angst en stress te verminderen
– Helpt slaap te verbeteren
– Verbetert geestelijke gezondheid en emotioneel welzijn
– Verhoogt zelfbewustzijn en empathie
– Helpt leerprestaties te verbeteren
– Verhoogt de aandacht, focus en concentratie
*****
– Volwassenen basistraining MINDFULNESS (vanaf 18 jaar)
Heb je geen idee waar jouw pauzeknop zit? Ben je vaak druk met allerlei activiteiten en gebeurtenissen? Voel je je soms onzeker, snel afgeleid of onrustig?
Misschien is mindfulness dan iets voor jou.
8 lessen, 1 keer per maand
Kleine groepjes, maximaal 6 cursisten
Vanaf 18 jaar
Investering €120,00, inclusief cursusmap
Inschrijven of meer informatie: info@bennercoaching.nl of 06-41788036

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.